Möt Teamet – Erika Berg Levin

Möt Teamet bakom Fashion Factory Sweden

Erika Berg Levin, grundare/CCO

Vill du börja med att berätta lite kort om dig själv och din bakgrund?
Jag är utbildad herrskräddare med gesällbrev. Efter utbildningen arbetade jag med barnkläder under några år, därefter utbildade jag mig till designer. Har arbetat på olika företag i branschen genom åren med fokus på design och produktion. Jag har även drivit eget varumärke, vilket var en stor utmaning men något jag lärt mig mycket av och har stor nytta av idag. Idag sitter jag med i ledningsgruppen för Nordiska skräddarskolan, där jag en gång själv utbildade mig.

Vad är den mest givande delen av ditt jobb och vad drivs du av?
Att få arbeta tillsammans med alla härliga kunder! Brinner för design och produktutveckling och allt det kreativa runtomkring, att få ta tag i ett projekt som gärna är lite utmanande är det bästa jag vet. Att få se en produkt växa fram från idé till att den kommer hem till kundens lager. Drivs även av att ständigt vara nyfiken på teknik och nya sätt att arbeta. Jag älskar verkligen mitt yrke, ena dagen är inte den andra lik.

Vad är det bästa med kulturen och att arbeta på Fashion Factory?
Friheten, alla gör sitt med frihet under ansvar. Vi har verkligen kul på jobbet! Har högt till tak och kan prata öppet kring funderingar och bolla lösningar. Alla i teamet kan vara sig själva med styrkor och svagheter, vi blandar personligt med professionellt i en skön mix, vilket jag värdesätter högt.

Vad jobbar du med för spännande projekt just nu?
För tillfället jobbar jag med ganska många projekt, allt från sport och bad till barnkläder. Har också ett helt nytt projekt där jag får djupdyka ner i insikter kring en målgrupp jag inte jobbat med tidigare, mycket spännande! Som ansvarig för marknad, försäljning och projektplanering händer det mycket just nu då vi är i en tillväxtfas.Har du någon hemlig talang?
Hemlig och hemlig men jag har som ung spelat fiol. Är även grym på att sjunga i bilen! 😁

När du inte jobbar, vad gör du då?
För mig är jobbet en del av min livsstil, brinner verkligen för företagandet och vårt bolag. Absolut måste det finnas tid för återhämtning och då är träning det som får mig att må bra och hämta ny energi. Familj, vänner, musik, god mat och dryck samt resa till nya platser är något jag uppskattar högt. Sen älskar jag att gå ut och dansa, och då menar jag discodans 😉

Har du något personligt motto?
Ärlighet varar längst, samt att ha en positiv inställning till livet. Att vara sig själv i alla lägen!